Formaat56 lk, 210×297 mm, pehmed kaaned
Ilmumisaasta2020
ISBN978-9916-9558-0-2
Loodud ja trükitud
Eestis

Mudilasvihik (5-6)

10,00 €
Töövihikus harjutatakse tähtede kirjutamist (üks rida tähti punktiirjoontega, teine iseseisvalt kirjutamiseks) ning keskendutakse häälimisele ja häälikute tuvastamisele sõnas. Lisaks saab tutvust teha kella õppimise ja esimeste arvutustehetega. Mängulised ülesanded sisaldavad:  ✓ loendamist ja arvutamist; ✓ häälimist ja häälikute tuvastamist; ✓ loendamist ja võrdlemist kaheteistkümne piires; ✓ voltimist, lõikamist ja kleepimist. 
Lisa ostukorvi

MUDILASVIHIKUTE aluseks on võetud lapse arengu eeldatavad tulemused, mis annavad võimaluse lahendada eakohaseid ülesandeid lapsest lähtuvalt ja mänguliselt. Vihikus on hulgaliselt loogika- ja mõtlemisharjutusi, loovaid lahendusi käeliseks tegevuseks, geomeetrilisi kujundeid, numbrite ja tähtedega tutvumist ning tõetruud Eesti põhised illustratsioonid. Läbivad teemad last ümbritsevas keskkonnas on aastaajad, aed- ja puuviljad, kodu- ja metsloomad, kalad, linnud, sõidukid ja palju muud, mis aitavad mõista terviklikult ümbritsevat maailma.

Antud MUDILASVIHIK on mõeldud 5-6-aastastele aga sobib kasutamiseks nii nooremate, kui vanemate lastega sõltuvalt lapse oskustest ja võimetest. Mudilasvihikut saab lahendada koos juhendajaga, peamiselt tööülesannete ettelugemisel ja õppesisu edastamisel.