NB! See toode on mõeldud lasteaedadele kasutamiseks! Tegemist on must-valge versiooniga Mudilasvihikust, mida võib oma rühma tarbeks printida vajaduspõhiselt.
Formaat48 lk, 210×297 mm, pehmed kaaned
Ilmumisaasta2020
ISBN978-9949-01-838-3
Loodud ja trükitud
Eestis

Mudilasvihik (4-5) mustvalge

16,00 €
Töövihikus tehakse tutvust tähtedega, seega on tähed ja numbrid punktiijoonega ette tehtud ning tähe kõrgus on üle 2,3 cm. Üks teema on jaotatud ühele lehele, seega saab töövihikut lahendada endale meelepärases järjekorras.

Mängulised ülesanded sisaldavad: 
✓ matemaatilisi harjutusi;
✓ geomeetrilisi kujundeid;
✓ loendamist ja võrdlemist kümne piires;
✓ voltimist, lõikamist ja kleepimist. 
Lisa ostukorvi

MUDILASVIHIKUTE aluseks on võetud lapse arengu eeldatavad tulemused, mis annavad võimaluse lahendada eakohaseid ülesandeid lapsest lähtuvalt ja mänguliselt. Vihikus on hulgaliselt loogika- ja mõtlemisharjutusi, loovaid lahendusi käeliseks tegevuseks, geomeetrilisi kujundeid, numbrite ja tähtedega tutvumist ning tõetruud Eesti põhised illustratsioonid. Läbivad teemad last ümbritsevas keskkonnas on aastaajad, aed- ja puuviljad, kodu- ja metsloomad, kalad, linnud, sõidukid ja palju muud, mis aitavad mõista terviklikult ümbritsevat maailma.

Antud MUDILASVIHIK on mõeldud 4-5-aastastele aga sobib kasutamiseks nii nooremate, kui vanemate lastega sõltuvalt lapse oskustest ja võimetest. Mudilasvihikut saab lahendada koos juhendajaga, peamiselt tööülesannete ettelugemisel ja õppesisu edastamisel.